
Tataristanlıların yüzde 20’sinden fazlası işten çıkarıldıktan sonra bir hafta bile yeterli paraya sahip olmayacak
HeadHunter Kurumu araştırmasına göre, iş ararken Tataristanlıların yüzde 90’ı mali zorluklar yaşıyor. Yüzde 23’ü işten çıkarılması üzerine bir hafta boyunca bile yeterli parası olmayacağını belirtti. Ankete katılanların yüzde 35’i, finansal zorluklar olmadan bir iş aramak için iki haftadan bir aya kadar zaman harcayabilir.
Tataristan vatandaşlarının yalnızca yüzde 14’ü üç aya kadar iş arayabildiğini ve bu zaman arasında parasal zorluk yaşamayacağını belirtti.
Ayrıca yüzde 41’i ciddi mali sorunlar yaşadığını, yüzde 36’sı zorluklar yaşıyor ancak bunlarla baş edebildiğini ve yüzde 13’ü zorluklar olduğunu ancak neredeyse görünmez olduğunu söyledi.
Uzmanlar, kadınların finansal zorluklarla erkeklerden daha iyi başa çıktıklarını belirtiyor.
BRICS Liderler Zirvesi, gelecek yıl Kazan’da düzenlenecek
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle 2024’te Rusya&…