Anasayfa Duyurular Tataristan’da zorunlu eldiven kullanımı iptal edilecek

Tataristan’da zorunlu eldiven kullanımı iptal edilecek

Tataristan'da 17 Ağustos Pazartesi gününden itibaren, takside aynı anda yolcu sayısına getirilen kısıtlama kaldırılacak. Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov haftasonu yaptığı toplantıda, Tataristan vatandaşlarının da eldiven giymemelerine izin verileceğini söyledi.

Minnihanov konuşmasında zorunlu eldiven kullanımı iptal edilmiştir. Antiseptikler her yerde bulunmalıdır. Nerede olursa olsun, zorunlu eldiven giymeyi kaldırıyoruz, dedi. 

Cumhurbaşkan aynı zamanda, sıhhi şartlara ve mevcut kısıtlamalara uymaya devam etmek gerektiğini vurguladı. 

Tataristan koronavirüs kısıtlamalarını kaldırmanın üçüncü aşamasına girdi. 

17 Ağustos’tan itibaren Tataristan’da tiyatrolar, sinemalar, konser salonları, su parkları ve sirkler bir takım şartlara tabi olarak çalışmaya devam edecek.  

Tataristan Cumhuriyeti’nde pandemi döneminin tamamı boyunca toplam altı binden fazla COVID-19 vakası kaydedildi, 54 vatandaş hayatını kaybetti ve 4 bin 800’den fazla hasta iyileşti. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu Habere Bakınız

BRICS Liderler Zirvesi, gelecek yıl Kazan’da düzenlenecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle 2024’te Rusya&…