
Anasayfa Duyurular Tataristan’da “Sputnik V” koronavirüs aşısıni ilk olarak sağlık çalışanları olacak
Tataristan’da “Sputnik V” koronavirüs aşısıni ilk olarak sağlık çalışanları olacak
Tataristan Sağlık Bakan Yardımcısı Vladimir Javoronkov basın toplantısında cumhuriyette “Sputnik V” koronavirüs aşısını ilk olarak sağlık çalışanlarının yaptıracağını söyledi.
Javorokov “Sputnik V” aşısının ilk bin dozunu önümüzdeki hafta yaptırmayı planlasıklarını ve öncelikle sağlık çalışanları, özellikle koronavirüslü hastalarla etkileşime girenlerin aşılanacağını kaydetti.
Bakan yardımcısı aşının işyerinde düzenleneceğini ve polikliniklerden gezici ekipler tarafından yapılacağını sözlerine ekledi.
Aşılamadan önce doktorlar koronavirüse karşı antikorlar için bir test yapacak. Onlar için prosedürler ücretsiz olacak.
Tataristan’da Garanti Fonu turizm sektöründeki küçük işletmeleri destekleyecek
Bölgesel Garanti Kuruluşları (RGO) ile Rosturizm arasında imzalanan yol haritası çerçevesi…