Anasayfa Uncategorized Tataristan verilen tüketici kredisi sayısı açısından Rusya bölgelerinin sıralamasında 5. sırada yer aldı

Tataristan verilen tüketici kredisi sayısı açısından Rusya bölgelerinin sıralamasında 5. sırada yer aldı

2021’in 11 ayı sonunda en fazla ihtiyaç kredisi ihraç edilen bölge sayısına Tataristan da dahil edildi. Ulusal Kredi Geçmişleri Bürosu’na göre, cumhuriyet vatandaşları raporlama döneminde 514 bin kredi aldı. Bu Tataristan’ın Rusya bölgeleri arasında 5. sırayı almasına izin verdi.

Sıralamada ilk 4’teki yerleri Moskova (818,8 bin kredi), Moskova bölgesi (707,8 bin), Krasnodar Bölgesi (581.4 bin) ve Başkortostan Cumhuriyeti (522,3 bin) aldı.

Tataristan verilen tüketici kredisi sayısında en yüksek büyüme dinamiklerini gösterdi. Cumhuriyette alınan tüketici kredisi sayısında yüzde 22 artış gösterdi.

Ulusal Kredi Tarihleri ​​Bürosu’na bilgi aktaran 4 bin alacaklının verilerine göre, Ocak-Kasım 2021’de toplamda 15,09 milyon ihtiyaç kredisi verilddi, bu da 2020’nin 11 ayına göre yüzde 5,1 daha fazla.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu Habere Bakınız

BRICS Liderler Zirvesi, gelecek yıl Kazan’da düzenlenecek

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle 2024’te Rusya&…