
Rusya altı ülkeyle uçuşlarını tekrar başlatacak
Koronavirüs enfeksiyonunun yayılmasına karşı mücadele merkezi, Rusya’nın 1 Nisan’dan itibaren Venezuela, Suriye, Tacikistan, Özbekistan ve Sri Lanka ile uçuşları tekrar başlatacağını bildirdi.
Moskova – Karakas (Venezuela) uçuşları haftada iki kez, Moskova – Şam (Suriye) haftada bir, Moskova – Duşanbe (Tacikistan) seferleri haftada bir, Moskova – Taşkent (Özbekistan) haftada bir ve Moskova – Colombo (Sri Lanka) haftada bir kez olacak.
Ayrıca 1 Nisan’dan itibaren, Almanya’nın havacılık otoriteleriyle mutabık kalınarak, Frankfurt – Moskova – Frankfurt (haftada beş kez), Frankfurt – Sankt Petersburg – Frankfurt (haftada üç kez), Moskova – Berlin – Moskova (haftada beş kez) ve Moskova – Frankfurt – Moskova (haftada üç kez) uçuşları başlıyor.
Geçen yıl Eylül ayında Rusya, Belarus, Kazakistan, Kırgızistan ve Kore ile uçuşlarına yeniden başlatmıştı.
Rusya’da Türk kahvesinin faydaları anlatıldı
Ruslar Türk kahvesiyle yeni tanışmadı belki ama sağlığa faydalarını yeni yeni öğrenmeye ba…