
Ruslar aktarmalı uçuşlara yöneldi, İstanbul üzeri uçuşlar üçe katlandı
Rusya Tur Operatörleri Birliği, pek çok ülkenin karşılıklı uçuşları askıya alması nedeniyle aktarmalı sefer sayısının yüzde 200 arttığını açıkladı.
Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), Rusya’yla doğrudan uçuşların pek çok ülke tarafından karşılıklı askıya alınması nedeniyle Türkiye, Sırbistan ve Birleşik Arap Emirlikleri aktarmalı sefer sayısının yüzde 200 arttığını açıkladı.
Rus yolcuların Türkiye aktarmalı seyahat ettiği ülkeler arasında Almanya, İtalya, İngiltere, İspanya ve Yunanistan başı çekiyor. ATOR’un açıkladığı verilere göre İstanbul üzeri uçuşlar üçe katlandı.
TürkRus’ta yer alan habere göre, Karadağ, Güney Kıbrıs, Fransa ve İsviçre yolcuları genellikle Sırbistan aktarmalı seferleri tercih ederken Asya ülkelerine ve ABD’ye uçmak isteyen Rus yolcular ise Birleşik Arap Emirlikleri üstünden uçuyor.
Rusya’dan direkt uçuş bulunan diğer ülkeler Bahreyn, Katar, Fas, İran, Kazakistan, Kırgızistan, Ermenistan, Belarus, Türkmenistan, Tacikistan, Özbekistan, Hindistan ve Sri Lanka.
https://www.turizmguncel.com/haber/ruslar-aktarmali-ucuslara-yoneldi-istanbul-uzeri-ucuslar-uce-katlandi
BRICS Liderler Zirvesi, gelecek yıl Kazan’da düzenlenecek
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından imzalanan kararnameyle 2024’te Rusya&…