Anasayfa Ekonomi Olimp Teknopark’ta elektrikli araçlara yedek parça üretimine yönelik laboratuvarlar açılacak
Ekonomi - Temmuz 22, 2024

Olimp Teknopark’ta elektrikli araçlara yedek parça üretimine yönelik laboratuvarlar açılacak

KAMAZ Elektronik ve Pil Merkezi, Olympus teknoloji parkının önemli bir sakini olarak görev yapacak. Ekip bu bölgede elektrikli araçlar için yedek parça üretecek. KIP “Master” basın servisi, parkın projenin müşterisi olduğunu bildirdi.

Teknoloji parkı, şarj edilebilir pillerin ve hidrojen hücrelerinin araştırılması ve oluşturulması için yedi laboratuvar açacak. En son proje, ekibin yenilikçi bir gelişmesidir. Ana binada laboratuvarlar 700 m2’den fazla yer kaplayacak.

Merkezin müdürü Lenar Fardeev, çalışacak 60 çalışanın bulunduğunu söyledi. Mevcut ekibin %50’si 35 yaşın altında yerleşik olmayan çalışanlardan oluşmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu Habere Bakınız

Tataristan’da otellerin doluluk oranı yılbaşı tatilinde ortalama %79 oldu

29 Aralık-8 Ocak tarihleri ​​arasında Kazan’ı 180 bin kişi ziyaret etti, bu sayı geç…